Reactie Dury haalt uit: "PO 2 is een straf voor het Belgisch voetbal"

Robby Morren
Robby Morren
| 52 reacties
Dury haalt uit: "PO 2 is een straf voor het Belgisch voetbal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem moet over enkele weken aan de bak in play-off 2 en dat is niet naar de zin van Francky Dury. Die noemt deze nacompetitie een straf voor het Belgisch voetbal.

Robby Morren in Genk

"Ik wil er  vooraf niet te veel over zeggen want play-off 2 is een straf voor het Belgisch voetbal", klinkt het fors. "Wij hebben de voorbije jaren verschillende keren play-off 1 gespeeld en dat is natuurlijk wel heel leuk."

Dury heeft in het achterhoofd toch al plannen met het oog op PO 2. "We moeten de loting afwachten. Als je de eerste 2 matchen verliest, dan mag je het al vergeten. Ik ben wel van plan om kansen te geven aan jonge spelers zoals Benteke en Brebels."

Ik ben blij dat Rossi en Benteke scoorden

Over de nederlaag tegen Genk was Dury duidelijk. De eerste helft was slecht, de tweede een pak beter. "We lieten in de eerste helft de bal niet genoeg rondgaan, we misten scherpte en gaven te veel ruimte weg."

"In de tweede helft hebben we getoond dat we kunnen voetballen. We speelden met een bijkomende spits en de balcirculatie was een pak beter. We putten vertrouwen na de aansluitingstreffer. Het is jammer dat we weeral een goal incasseerden op een stilstaande fase."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties