Reactie Tranen in de ogen bij Bensebaini: "Wat een domme fout"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Tranen in de ogen bij Bensebaini: "Wat een domme fout"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse had lang uitzicht op een punt nadat het in de tweede helft op gelijke hoogte kwam, maar Pedersen velde het verdict. Dat kwam vooral bij Rami Bensebaini hard aan.

Sander De Graeve in Gent

Hij had zijn team in de eerste helft in de problemen gebracht toen hij Moses Simon tegen de vlakte werkte in de zestien. "Het was een domme, domme fout", jammerde de centrale verdediger. Verdedigen op de vinnige Nigeriaan is niet simpel, merkte ook Bensebaini. "Hij is énorm snel, hé."

Altijd pakken we die stomme tegengoal

"Kijk naar die strafschopfout, mijn been moet daar niet komen, maar hij loopt tegen mij." Play-off 3 is na vanavond een zekerheid voor de Pallieters, maar toch zat er meer in gisteravond. "We waren echt niet slecht, maar steeds krijgen we aan het eind een dom doelpunt binnen. Vooral op stilstaande fases."

Voorin was het net niet scherp genoeg bij de ploegmaats van Bensebaini. "We zijn niet efficiënt genoeg. Of het met die jonge groep gaat lukken? We gaan er alles aan doen. Ook volgende week gaan we vol voor de zege, ook al maakt het resultaat niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties