Decuyper krijgt zijn zin niet bij Antwerp

Decuyper krijgt zijn zin niet bij Antwerp
Foto: © Photonews

Er is een patstelling bereikt in Antwerp. Dat het niet makkelijk zou worden, moet Patrick Decuyper al geweten hebben voor hij aan zijn ambitieuze plannen begon, maar een eerste obstakel lijkt moeilijk overwonnen te kunnen worden.

Decuyper wil immers de erfpacht voor de komende 99 jaar op de Bosuilgronden bekomen, maar die zijn dus eigendom van de familie Mintjens. En die hebben hem voorlopig enkel een 'njet' verkocht.

"We zijn het eens met de familie Mintjens", zegt Jorgen Van Laer, woordvoerder van Act as One, in HLN. "We zijn er absoluut geen voorstander van dat essentiële zaken als het stamnummer en erfpacht naar een NV verhuizen. Als die commerciële instantie bijvoorbeeld binnen drie jaar de boel verkoopt aan malafide makelaars, valt er niets meer te redden."

Act as One wil zelf actie ondernemen

Bij Act as One maken ze zich ook zorgen over het feit dat ze nog steeds niet weten wie de investeerders achter Decuyper zijn. Daarom wil Act as One zelf rond de onderhandelingstafel met 'Antwerp-welwillenden' om het licentiedossier rond te krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties