Interview Na drie jaar is het eindelijk prijs voor Neto: "Het was frustrerend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Na drie jaar is het eindelijk prijs voor Neto: "Het was frustrerend"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Renato Neto wordt het binnen enkele weken even wennen. De middenvelder van AA Gent begint immers voor het eerst aan play-off 1, iets waar hij de voorbije jaren steeds net niet aan toe kwam.

Sander De Graeve in Gent

De Braziliaan wacht al lang, heel lang op play-off 1. de twee voorbije seizoenen met AA Gent lukte het telkens niet, maar ook bij Cercle Brugge was hij er al erg dichtbij. "Met Cercle haalden we het net niet. De zevende plaats, net als vorig seizoen bij Gent. Frustrerend was dat."

Nu het wel lukte, is Neto in de wolken. "Het was ons doel, hé. Iedereen is echt tevreden. We zijn er eindelijk bij. Of ik liever Genk of Charleroi in de groep heb? Tegen allebei hebben we punten laten liggen, dus ik kan niet kiezen. We hadden al problemen tegen zowel Genk als Charleroi."

Voor de zege tegen Anderlecht

Nu wacht de volgende opdracht voor Gent. Eindelijk Europees voetbal in de Ghelamco Arena kunnen spelen. "Ik speelde bij Videoton al tegen mijn Sporting Lissabon. Toen ik nog bij Sporting zat, speelde ik tegen teams als Manchester City. Het is de droom van elke speler."

Voor de play-offs wacht nog de clash tegen Anderlecht. "Nu nog één wedstrijd, tegen Anderlecht, we gaan er voor de zege. Dat het ons zwarte beest is? We moeten gewoon voor de zege gaan. We waren niet slecht tegen Anderlecht de voorbije wedstrijden, maar hebben iets meer geluk nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties