Standard-winger hekelt eigen publiek: "Het kwam bijna tot een handgemeen"

Standard-winger hekelt eigen publiek: "Het kwam bijna tot een handgemeen"
Foto: © Photonews

Mujangi Bia en het Standard-publiek, het zijn geen te beste vriendjes. Nochtans heeft de winger geen slecht seizoen, maar er waren al een paar incidenten die hij niet kan vergeten.

"Het is helemaal geëscaleerd na de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem in oktober", vertelt de Brusselaar. "Ik speelde - net als de rest van de ploeg - een slechte partij", vertelt hij in S/V Magazine.

"Toen ik naar huis reed, vonden sommige dronken supporters het nodig om mijn auto met bier te besmeuren. Ik ben uitgestapt en het is toen bijna tot een handgemeen gekomen."

Ik ga niet meer voor eigen succes

Op Sclessin was hij daarna niet al te populair meer. "Een jaar geleden kon je mij nog bekritiseren omdat ik te veel voor eigen succes ging, maar dat aspect heb ik uit mijn spel gebannen."

"Als je dan ten onrechte uitgefloten wordt zoals bij mijn vervanging tegen Mouscron-Péruwelz - waar ik zelfs een assist geef - dan borrelt het vanbinnen. Beeld je in hoe mijn familie zich voelt als ze naar het stadion komen. Mijn twee zoontjes zijn gelukkig veel te klein om alles te vatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties