Vijf Adelaars om in de gaten te houden, maar goed nieuws voor Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vijf Adelaars om in de gaten te houden, maar goed nieuws voor Club Brugge
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt binnen een dikke vierentwintig uur Besiktas JK. De leider in de Turkse competitie is dan wel niet de grootste naam, maar er loopt heel wat talent rond. Fuat Capa waarschuwt alvast voor enkele jongens.

Door Cédric De Volder

Gökhan Töre

“Gökhan Töre is wellicht de meest bepalende speler bij Besiktas”, aldus Fuat Capa. “Besiktas deed een enorm goede zaak door de 22-voudig Turks international weg te halen bij HSV.”

Voor de volledigheid: de amper 23-jarige flankaanvaller is gegeerd bij de Europese clubs. Manchester United en AC Milan werden al in verband gebracht met Töre.

Olcay Sahan

Aan de andere kant van het veld loopt Olcay Sahan dan weer het mooie weer te maken. Ook de 16-voudig Turks international kreeg zijn voetbalopleiding - net als Töre dus - in Duitsland. 

José Ernesto Sosa

“Ook Sosa is enorm bepalend voor het spel van Besiktas”, aldus onze landgenoot met Turkse roots. “Al heb ik misschien wel goed nieuws voor Club Brugge. De Argentijn had afgelopen weekend last van een contractuurtje en zal morgen niet in actie komen.” 

Sosa kan met het oog op de terugwedstrijd alvast de nodige adelbrieven voorleggen. De Argentijnse middenvelder stond drie seizoenen lang op de loonlijst van Bayern München en heeft er ook al passages bij Atlético Madrid en SSC Napoli opzitten.

Atiba Hutchinson

De 32-jarige Canadees speelde in zijn carrière dan wel niet voor de grootste clubs, maar bij PSV en FC Kopenhagen was hij toch nog steeds vrij bepalend. “Hij is bij Besiktas uitgegroeid tot één van de motoren op het middenveld.”

En opnieuw hebben we goed nieuws voor blauw-zwart. Ook Hutchinson richt zijn pijlen vol op de terugwedstrijd. Enkele Turkse collega's bevestigden ons dat de Canadees niet speelklaar zal zijn voor het treffen van morgen.

En dan is er natuurlijk... Demba Ba

De voormalige spits van wijlen Excelsior Mouscron maakte in het verleden het mooie weer bij Newcastle en Chelsea. Ook in Turkije heeft hij dit seizoen alweer negentien rozen op zijn actief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties