Reactie Club met vertrouwen naar Istanboel: "Maar we zullen op ons best moeten zijn om iets te rapen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Club met vertrouwen naar Istanboel: "Maar we zullen op ons best moeten zijn om iets te rapen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kampt momenteel met een dubbel gevoel. Enerzijds slaagde blauw-zwart er natuurlijk in om te winnen van Besiktas JK, maar aan de andere kant is er natuurlijk die verdomde tegengoal. "Het zal een spannende terugwedstrijd worden", slaat Brandon Mechele de nagel op de kop.

Cédric De Volder en Sander De Graeve in Brugge

Eén vraag brandt al sinds gisterenavond op onze lippen: is deze 2-1 genoeg met het oog op de terugwedstrijd. Dus we vroegen het aan de spelers. En het moet gezegd: ze hebben er allen een goed oog in. 

"Het zal er zeker en vast warm worden", klinkt het bij Tom De Sutter en Brandon Mechele in koor. "Maar ik ben zeker dat we scoren als we op dezelfde manier spelen als de thuiswedstrijd. Ik vond ons beter dan Besiktas."

Lior Refaelov beseft echter dat het tegendoelpunt wel eens heel duur zou kunnen worden betaald. "Het is een gevaarlijke uitgangspositie, hé. We zullen op ons best moeten zijn in Turkije om iets te halen."

We gaan door als we op dezelfde manier spelen

"Het wordt een ander verhaal in Turkije", krijgt Michel Preud'homme het laatste woord. "In mijn ogen is Besiktas nog steeds de favoriet? Al hebben we door onze overwinning wel een beetje krediet in onze rugzak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties