Standard-verdediger : "Zondag kan ik alles vergeten"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Standard-verdediger : "Zondag kan ik alles vergeten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de schorsing van Arslanagic kan Teixeira zondag zijn terugkeer vieren. Na bijna vijf maanden kan de Portugees nog eens het gras ruiken tegen Genk. Een ideale opwarmer voor de play-offs.

Door Jordan Horwood

Jorge Teixeira stond de journalisten in het Frans te woord. Amper een maand geleden startte hij met een taalcursus, samen met Andrade, Scholz en Milec. Het resultaat mag er zijn. "Ik ben de beste", grapte Teixeira.

Zondag viert de verdediger zijn wederoptreden, nadat hij op 29 oktober geblesseerd uitviel tegen Cercle Brugge. Het geduld van de Portugees werd danig op de proef gesteld. "Het was erg lang. Zondag zal het door een gebrek aan matchritme niet makkelijk zijn, maar ik zal alles geven."

"Nog een maand om ritme op te doen"

"Ik denk dat ik klaar ben om 90 minuten te spelen. Op het terrein zal ik alle fysieke kwaaltjes vergeten. Ik was liever vroeger teruggekeerd, maar ik heb nu tenminste een match met inzet voor de play-offs. Ik heb nog een maand om ritme op te doen. Volgens mij zal ik top zijn om aan de play-offs te beginnen."

Tijdens zijn afwezigheid deed Standard het goed. "De ploeg was goed en heeft veel punten gepakt. Dat is belangrijk in de aanloop naar de play-offs en daarom willen we Genk verslaan. Daarna is het match per match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties