Reactie De Beule weggeblazen door fans: "Dit zie je in eerste klasse niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
De Beule weggeblazen door fans: "Dit zie je in eerste klasse niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk kwam gisteravond in een helse sfeer het veld op. Niet enkel de vele journalisten, maar ook de spelers waren danig onder de indruk. Zelfs een routinier als Davy De Beule.

Sander De Graeve in Antwerpen

"Ze maken lawaai voor meer dan 12.000 man. Dat is prachtig, hé. Zeker wanneer je ziet hoe we beginnen aan die wedstrijd, na een kwartier stond het al 3-0. Alleen jammer dat het laatste kwartier van de eerste helft een stuk minder was", aldus de voormalige speler van Lokeren, AA Gent en KV Kortrijk.

"Als je met zo'n achterban niet gemotiveerd bent... Dit zijn de momenten die je bijblijven als voetballer. Zo'n dingen zie je zelfs niet in eerste klasse." Na de wedstrijd werd het kampioenschap al op voorhand gevierd. "We hebben een belangrijke optie genomen op de titel. We moeten rustig blijven, maar er mag toch al wat gevierd worden."

Coach Urbain Spaenhoven haalde alle trucs boven om zijn team te motiveren. "Zij waren de enige die van ons wonnen en vlak voor de aftrap heeft hij ons de beelden van die nederlaag nog eens laten zien", aldus De Beule. Het werkte als een rode lap op een stier, want na 19 seconden stond het al 1-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties