Reactie Meunier zag amper Turken: "We hadden evengoed zes keer kunnen scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Meunier zag amper Turken: "We hadden evengoed zes keer kunnen scoren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zit vanmiddag in de trommeltjes voor de loting van de kwartfinale van de Europa League. Thomas Meunier vond de kwalificatie alleszins meer dan verdiend. "Of ik moe ben? Dan valt eigenlijk heel goed mee", lacht de Luxemburger.

Cédric De Volder in Istanboel

Na negentig minuten wees het scorebord in het mythische Atatürk een duidelijke 1-3 aan. Club Brugge lijkt dan wel geen problemen gehad te hebben met Besiktas JK, maar de blauw-zwarte verdediging stond voor de pauze op poten. 

"We speelden uitstekend in blok", doet Thomas Meunier zijn verhaal. "We hadden een hel verwacht, maar trokken er ons niets van aan. Besiktas was de favoriet, maar we kwamen niet naar Turkije om te lachen. Ook al worden we gezien als een kleintje."

We zagen gisteren het spelbeeld uit de heenwedstrijd. Kara Kartallar kwam op voorsprong, maar het kaartenhuisje zakte vervolgens in elkaar. "Eigenlijk hadden we ook zes doelpunten kunnen scoren", knipoogt Meunier. "Of ik nu moe ben? Eigenlijk valt dat heel goed mee."

Geschorst voor volgende wedstrijd

Tijdens de heenwedstrijd van de kwartfinale is er alleszins tijd om te rusten. Meunier is namelijk geschorst. "Dat vond ik spijtig. De scheidsrechter liet veel toe. Ik zag fouten die meer geel verdienden dan mijn interventie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties