'Anderlecht en Club azen op Zweeds rastalent'

'Anderlecht en Club azen op Zweeds rastalent'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we een aantal websites mogen geloven, zouden Anderlecht en Club terug beiden interesse tonen in Simon Gustafson. Die stond ook deze winter al op de longlist van beide teams. Maar is er wel iets van aan? We gingen het even na in Zweden.

Club Brugge stuurde in juli al een scout naar het Zweedse duel tussen BK Häcken en Djurgarden. Blauw-zwart wilde de 19-jarige middenvelder van Häcken toen al. De Zweedse jeugdinternational staat te boek als een van de grootste Scandinavische talenten van het moment, maar tot een deal kwam het toen niet.

In november ging ook Anderlecht vol achter de middenvelder aan, maar ook zij slaagden er uiteindelijk niet in om de al bij al goedkope middenvelder binnen te halen. 

Tussenstop zou geen slechte zaak zijn

Maar ook deze zomer zou een overstap vanuit Zweden mogelijk kunnen zijn. Gustafson zelf is alvast duidelijk: "Ik hoorde van interesse uit Nederland en België, een tussenstap richting die competities zou voor mij geen slechte zaak zijn."

Volgens diverse websites zouden de Zweedse kranten opnieuw gewag maken van interesse vanuit paars-witte en blauw-zwarte hoek, maar toen we polsten bij enkele Zweedse journalisten vielen ze uit de lucht: "We hebben enkel de berichten uit november, meer recent is hier niets concreet over verschenen. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties