Update: Antwerp reageert: "Diner zelf afgelast. Geen problemen met traiteur"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 50 reacties
Update: Antwerp reageert: "Diner zelf afgelast. Geen problemen met traiteur"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond raakte bekend dat de traiteur van Antwerp de club had laten stikken omdat er nog rekeningen zouden open staan. "Maar dat is pertinent onjuist", zo reageert commercieel directeur Rudy Ryckewaert. Ook de cateraar zelf spreekt de negatieve berichten tegen.

“Gisteren werd een bericht verspreid door TV Limburg dat de cateraar van Antwerp niet betaald zou zijn. Dat is pertinent onjuist”, aldus Ryckewaert. De reden dat er geen diner was? “Het diner voor genodigden is afgelast omdat er slechts vijftig inschrijvingen waren.”

"Maar onze gasten hebben wél de mogelijkheid gekregen om elders te gaan eten, zoals bij de cateraar Festijn Events zelf on in een restaurtant. De mensen die dat hebben gedaan waren tijdig aanwezig op de Bosuil en bovendien waren de reacties allemaal positief."

Beide partijen beslisten dus in onderling overleg om het diner af te lassen wegens te weinig inschrijvingen en om voor alternatieven te zorgen. Dat de cateraar The Great Old liet stikken omwille van openstaande facturen, klopt dus niet.

Toch onrustig na wedstrijd

Toch bleef het zaterdagavond niet rustig op de Bosuil. Na de verliespartij tegen Lommel United (0-2) kwamen de supporters in opstand. Dat meldt Gazet van Antwerpen. “They don’t care about the players. RAFC is in the wrong hands”, scandeerden de fans.

Tientallen heethoofden zakten later ook nog af naar het Atriumgebouw, waar voorzitter Jan Michel naar buiten kwam en de supporters probeerde te bedaren. Dat lukte niet, en Michel moest onder politiebegeleiding weggebracht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties