Carvajal bijt van zich af na incident: "Ik heb niemand gebeten"

Carvajal bijt van zich af na incident: "Ik heb niemand gebeten"
Foto: © SC

De derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid was gisteren naar 'goede' gewoonte weer een heuse veldslag. Real- verdediger Carvajal werd na de wedstrijd beschuldigd van te bijten in de arm van Mario Mandzukic. "Niks van waar", aldus de Spaanse verdediger.

Bij momenten was het weer een heus gevecht in de Madrileense derby. Mario Mandzukic had het vrijwel een hele wedstrijd aan de stok met de verdedigers van Real Madrid. Zo kreeg hij onder meer een elleboogstoot van Sergio Ramos, waardoor hij bloedde in het gezicht.

Maar er was ook een opvallend incident met Carvajal, die na de wedstrijd beschuldigd werd van te bijten in de arm van de Kroaat. Op de beelden is er niet helemaal duidelijk te zien of de Spanjaard daadwerkelijk bijt, maar hij gaf in het incident wel een ferme stoot aan de Atlético-spits.

Na de wedstrijd 'beet' de Real-verdediger van zich af: "Na de wedstrijd zag ik dat ik beschuldigd werd van te bijten. Ik wil hiermee verduidelijken dat ik niemand gebeten heb, en ook niet de intentie had om iemand te bijten", aldus Carvajal.

Het incident kan u hieronder bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties