"Kompany is nog altijd één van de allerbeste verdedigers ter wereld"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
"Kompany is nog altijd één van de allerbeste verdedigers ter wereld"
Foto: © photonews

Vincent Kompany heeft het dit seizoen allesbehalve makkelijk. De Rode Duivel sukkelde met enkele blessures en zal dit jaar bovendien geen prijs pakken met zijn Manchester City, dat het liet afweten in de competitie en de Champions League.

Door Timothy Collard

“Ik vraag me ook af wat er aan de hand is met Kompany”, aldus Gille Van Binst in een gesprek met Voetbalkrant.com "Het is een hele sympathieke jongen en hij zet zich in voor van alles en nog wat. Maar de manier waarop hij rood pakte tegen Israël, dat is iets wat we van hem niet gewoon zijn.”

"Kompany komt wel terug, geloof me"

“Er moet dus wel iets gaande zijn. Hij lijkt me wat raar te doen. Misschien is hij wat gefrustreerd door alle tegenslagen dit seizoen? Persoonlijk kende hij dit jaar nogal wat blessures en met Manchester City wil het dit seizoen ook niet vlotten in de Premier League en de Champions League. Dat zal allemaal wel meespelen.”

Maar toch ziet Van Binst het niet allemaal somber in. “Hij komt wel terug, geloof me. Hij heeft karakter én klasse genoeg om uit het dal te kruipen. Hij is tenslotte nog altijd één van de beste verdedigers ter wereld, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties