Vader Oulare moet 'gold diggers' van zich afslaan: "Managers stalken mij"

Vader Oulare moet 'gold diggers' van zich afslaan: "Managers stalken mij"
Foto: © photonews

Obbi Oulare is de 'hotste' speler in Belgisch voetballand op dit moment. 19 nog maar, neus voor goals en een lijf dat in de grootste competities indruk zou maken. Maar vader Souleymane probeert de managers af te wimpelen, al is dat niet makkelijk.

"Ik geloof dat het wat te snel gegaan is voor hem", zegt vader Oulare in HLN. "Hij slaagt erin om ermee om te gaan, dat verbaast me soms. Ik sta hem zoveel mogelijk bij. Ik zeg dat hij zijn voeten op de grond moet houden. Is dat niet de vrees van iedere ouder wiens kind plots succes kent? 

Maar ondertussen kan Souleymane de geïnteresseerde managers amper nog tellen. "Mijn telefoon staat niet stil!", zegt hij. "Ik probeer zijn zaken te regelen zodat hij zich op het voetbal kan focussen, maar het is niet eenvoudig want makelaars bellen rechtstreeks naar hem.

Toch niet normaal dat ze rechtstreeks naar Obbi bellen?

"Dat is toch niet normaal? Je belt niet zomaar naar een 19-jarige met aanbiedingen van clubs. Ik vind dat bijzonder vervelend. Als je dan toch wil bellen, doe dat dan naar de ouders."

"Ze hebben allemaal een topclub voor Obbi. Sommigen bellen twintig keer per dag. Da's stalken hé. Ik zeg hen altijd hetzelfde: 'Obbi is gelukkig in Brugge'. Dan zeggen ze: 'Ja, maar wij hebben een club die zéér geïnteresseerd is.' Moet ik dat geloven? Dan belt die club wel rechtstreeks naar ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties