Thierry Henry kritisch tegenover Arsenal: "Er moeten 4 versterkingen bij"
bart ver elst
| 15 reacties
Thierry Henry kritisch tegenover Arsenal: "Er moeten 4 versterkingen bij"
Foto: © Photonews

Arsenal speelde gisteren 0-0 gelijk tegen rivaal Chelsea, waardoor Hazard en co de titel nauwelijks nog kunnen ontlopen. Volgens clublegende Thierry Henry zullen er enkele versterkingen nodig zijn om volgend jaar opnieuw mee te dingen naar de titel.

"Arsenal heeft op 4 posities versterkingen nodig om opnieuw mee te doen voor het kampioenschap", opent Henry op SkySports. "Ze hebben een doelman, een centrale verdediger, een controlerende middenvelder en een spits van wereldklasse nodig om opnieuw kans te maken."

"Het beste voorbeeld voor mij is Chelsea. Ze hadden het moeilijk vorig jaar, maar toch lukte het om dit jaar voor de titel te spelen. Ze hebben nu Nemanja Matic, Thibaut Courtois, Cesc Fabregas en Diego Costa", aldus Henry.

 Het beste voorbeeld voor Arsenal is Chelsea

"Om opnieuw de titel te pakken zal Wenger deze zomer moeten aankopen. Je hebt geweldige spelers en die competiviteit nodig, maar de spelers moeten natuurlijk ook op hun best presteren."

"Een voorbeeld? Mesut Özil. Hij speelde vandaag voor de 8e keer tegen een top 4-team. Nog nooit gescoord en 2 assists. Dat is veel te weinig. In zijn periode bij Arsenal gaf hij 14 assists. Als je dat vergelijkt met Fabregas, die al 16 assists gaf in 1 seizoen.."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties