Deze eersteklassers willen alvast shoppen bij Cercle Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Deze eersteklassers willen alvast shoppen bij Cercle Brugge
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge moet volgend seizoen in de tweede klasse aan de bak. Maar dat wil niet zeggen dat de groenhemden dat met de huidige kern zullen doen. Enkele jongens zijn namelijk gegeerd in de Belgische pintjesliga.

Door Cédric De Volder

Olivier Werner: een degradatiespook voor Club Brugge?

De doelman van Cercle Brugge was de voorbije maanden één van de sterkhouders. Olivier Werner pakte regelmatig uit met een schitterende wedstrijd of een fenomenale save en pakte op die manier toch punten voor de Vereniging

Enig probleem: een kleine garnaal zal de doelman amper durven aantrekken. Werner heeft een degradatiespook over zich heen hangen. Ook vorig seizoen was het voor de doelman prijs met RAEC Mons. Zijn naam wordt ondertussen gelinkt aan Club Brugge.

Faris Haroun én Maarten Martens: het is van moeten

Deze twee jongens moeten weg bij Cercle. De contracten wegen simpelweg te zwaar door op het groen-zwarte budget en bovendien lijkt het logisch dat Faris Haroun en Maarten Martens geen zin hebben in een avontuur in tweede klasse.

Bovendien bewees het duo dat er wel degelijk nog vuur in de benen te vinden is. Haroun nam het middenveld regelmatig op sleeptouw, terwijl Martens quasi elke Belgische eersteklasser nog van dienst kan zijn.

Thibaut Van Acker en Stephen Buyl: op naar de subtop? 

Thibaut Van Acker (23) en Stephen Buyl (22) hebben de voorbije dagen wellicht al enkele telefoontjes gekregen. Jong en Belgisch zijn namelijk kwaliteiten die moeilijk te vinden zijn voor de modale eersteklasser.

KV Kortrijk informeerde alvast naar de voorwaarden voor Buyl, terwijl de naam van Van Acker circuleert bij Sporting Lokeren. Het lijkt alvast een uitgemaakte zaak dat het duo ook volgend seizoen op het hoogste niveau zal spelen.

Junior Kabananga: woelwater met neus voor doelpunten

"De mensen komen voor mij naar het stadion", liet Junior Kabananga enkele maanden geleden nog optekenen. We laten het antwoord in het midden, maar het is nu eenmaal een feit dat een pak clubs op zoek zijn naar een scorende aanvaller. Bij deze...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties