Sprokkels: Dessel moet boete betalen nadat fans zich misdragen

bart ver elst
| 2 reacties
Sprokkels: Dessel moet boete betalen nadat fans zich misdragen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische competitie gaat stilaan de laatste rechte lijn in. Onze redactie wordt dezer dagen dan ook overstelpt met kleine nieuwtjes en leuke extraatjes van binnen- en buitenland. We gieten alles in een handig overzicht.

  • Granada heeft de Spanjaard Jose Ramon Sandoval aangesteld als nieuwe coach tot het einde van het seizoen. Dat maakt de Spaanse eersteklasser vrijdag bekend, enkele uren nadat Abel Resino op straat werd gezet.
  • Dessel Sport wordt door de KBVB beboet omwille van het wangedrag van hun fans tijdens de wedstrijd tegen Bergen op 28 februari. Na het duel kwam het tot een confrontatie tussen een aantal supporters en de scheidsrechters. De tweedeklasser komt goed weg met een boete van slechts 100 euro. 
  • Tweedeklasser Seraing United kreeg normaal donderdagavond te horen of ze van het BAS hun licentie voor de Proximus League krijgen. Dat gebeurde niet en volgens Sudpresse volgt de uitspraak op 7 mei. De club zelf is optimistisch en heeft vertrouwen in een goede afloop. 
  • Mathias Schils heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe overeenkomst bij Sint-Truiden. Hij kreeg een nieuw contract van één jaar, met optie voor één extra.
     
  • OH Leuven heeft twee jonge talenten langer vastgelegd. Het gaat om de broers Sula: middenvelder Drin en spits Din. Die laatste mocht al eens gaan testen bij Aston Villa, maar kiest dus toch voor OHL.
     
  • Granada heeft afscheid genomen van zijn trainer. Abel Resino moet opstappen nadat hij slechts twee overwinningen haalde in 16 wedstrijden.
     
  • PSV heeft het verlengde verblijf van Guardado nu ook officieel bekendgemaakt, nadat er al langer een akkoord was tussen PSV en Valencia. De middenvelder werd dit seizoen gehuurd van Valencia, maar tekende nu een contract tot medio 2018 bij de Lampenclub
  • Manchester United zou volgens The Telegraph een monsterbod van om en bij de 115 miljoen euro willen doen op Gareth Bale. De Welshman zou niet gelukkig meer zijn in Madrid en lijkt een transfer te overwegen. 
  • Jon Flanagan moet opnieuw een operatie aan de knie ondergaan, na een flinke terugslag. De vleugelverdediger van Liverpool speelde dit seizoen nog geen minuut en zal opnieuw 6 à 9 maanden out zijn. 
  • Karim Benzema lijkt bijna hersteld te zijn van zijn knieblessure. De Fransman gaat volgens Marca zondag de groepstrainingen hervatten en lijkt zo klaar om mee te reizen naar Turijn voor de heenwedstrijd van de halve finale van de CL.
  • De volgende bestemming van Dortmund-middenvelder Ilkay Gundogan lijkt Engeland te zijn. Volgens The Telegraph willen zowel Manchester United als Arsenal de middenvelder maar al te graag binnenhalen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties