Diepe spits Fellaini lijdt pijnlijk derde verlies op rij
Redactie
| 4 reacties
Diepe spits Fellaini lijdt pijnlijk derde verlies op rij
Foto: © Photonews

Manchester United kon vanavond maar beter winnen om de kansen op de tweede plaats, en het bijhorende rechtstreekse ticket naar de Champions League, gaaf te houden. Het werd een belegering van het doel van de bezoekers, maar The Mancunians kwamen niet tot scoren.

Louis van Gaal had een verrassing in petto: Marouane Fellaini begon als diepste spits aan het duel tegen West Bromwich, voor Rooney en Van Persie. Het zag er allemaal best wel goed uit, want United drukte West Brom in de beginfase weg.

Toch kwamen de bezoekers op voorsprong, volledig tegen de gang van het spel in. Chris Brunt ramde een vrije trap via Olsson in doel: 0-1 en een serieuze klap voor The Mancunians. Even later kreeg Van Persie vanop 11 meter dé kans op de gelijkmaker, na handspel van Berahino in de zestien.

Met een goede parade belette Myhill de Nederlander tot scoren. United bleef het doel van West Bromwich belegeren maar het vond geen gaatje om te scoren. Er was bij de bezoekers een goede Myhill nodig om de nul te houden. WBA hield stand en is nu zo goed als zeker van het behoud in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties