Reactie Mechelen blij met gelijkspel na propagandamatch: "In het begin ging het even snel"

Mechelen blij met gelijkspel na propagandamatch: "In het begin ging het even snel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zo zouden we liefst van al elke week voetbal op de mat zien gebracht worden. Sporting Lokeren en KV Mechelen maakten er een waar spektakel van. En na de 2-2 waren die van Malinwa toch gelukkig. "En dit was mooi voor de neutrale supporter", klonk het unisono.

Aernout Van Lindt in Lokeren

"Al bij al was de 2-2 wat mij betreft een terechte uitslag", aldus Jens Naessens. "Het klopt dat Lokeren de meeste kansen had, maar wij hebben ook een aantal goede mogelijkheden gemist."

"Globaal genomen was dit gewoon een erg leuke wedstrijd voor iedereen", gaf de goalgetter nog aan. Die erg beheerst zelf de 1-2 maakte: "Ik werd goed in de loop gestuurd door Hanni en kon het goed afwerken."

Aan elkaar gewaagd

Ook Steven De Petter was blij na het gelijkspel: "Dit was mooi voor de neutrale supporter. We moeten eerlijk zijn: in het begin ging het even snel", doelde de middenvelder op de waanzinnige beginfase waarin Lokeren snel had kunnen en moeten scoren.

"We speelden niet op het resultaat en gingen allebei vrank en vrij onze kans. Maar dit resultaat is niet bepalend, volgende week zal er pas uitsluitsel zijn. We hebben vandaag laten zien dat we aan elkaar gewaagd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties