Belgisch droomkoppel in de maak: Benteke wil weg en weet al waar naartoe

Belgisch droomkoppel in de maak: Benteke wil weg en weet al waar naartoe
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke verlaat Aston Villa zo goed als zeker na dit seizoen. Er rest ons echter één vraag: waar zet de Rode Duivel zijn carrière verder? Als het van de spits zelf afhangt, zal hij volgend jaar samen met Divock Origi in de spits van Liverpool kamperen.

Liverpool-icoon Barnes was gisteren al duidelijk: zijn club heeft nood aan een stevige spits zoals Benteke. “Hij zou een geweldige aanwinst zijn voor Liverpool. Daniel Sturridge is een goede speler, maar hij gaat niet fit geraken voor september of oktober.”

“Het ontbreekt Liverpool voorin dus aan présence. Ze hanteren een goede speelstijl, maar ze slagen er maar niet in om de bal in de zestien meter te krijgen.”

40 miljoen euro

En Benteke zelf heeft wel oren naar die hofmaking: de sterke spits van de Rode Duivels zou maar wat graag naar Liverpool verhuizen. Volgens The Sun heeft hij een transfer aangevraagd bij Aston Villa.

Nu is het aan The Villans en The Reds om er samen uit te komen: de Rode Duivel zou tot 40 miljoen euro moeten opleveren. Benieuwd of Liverpool dat bedrag op tafel wil leggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties