'Manchester United is nog ver verwijderd van een nieuwe titel'

De Wit Bram
| 21 reacties
'Manchester United is nog ver verwijderd van een nieuwe titel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ploeg van Louis Van Gaal eindigde dit seizoen op een 4e plek. In een interview op Sky Sports had Wayne Rooney gezegd dat hij voelt dat 'The Red Devils' dicht bij een nieuwe titel zijn. De Engelse analist Jamie Redknapp is het daar echter niet mee eens.

De 41-jarige oud-profvoetballer is tegenwoordig analist bij Sky Sports. Hij reageert op de woorden van Rooney en stelt dat de Engelse topclub nog een tijd zal moeten wachten alvorens het een volgende Premier League-titel mag vieren.

“Er zijn momenteel veel meer vragen dan antwoorden bij Man Utd. Kijk maar naar Di Maria, Van Persie, Falcao die al vertrokken is, De Gea… Volgens mij gaat het voor de ploeg van Van Gaal volgend seizoen opnieuw een overgangsseizoen worden”, zo besluit Redknapp.

Topspelers op het oog

Collega-analist Graeme Souness treedt Redknapp bij. “De spelers waarin Man Utd geïnteresseerd is, zijn echte topspelers bij hun club. Die haal je er niet zomaar weg. Je kan er misschien 1 of 2 aantrekken, maar dat is te weinig om meteen grote veranderingen teweeg te brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties