Mourinho had met een mol te kampen in de Madrileense kleedkamer

bart ver elst
| 4 reacties
Mourinho had met een mol te kampen in de Madrileense kleedkamer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho had tussen 2010 en 2013 het sportieve roer bij Real Madrid in handen en was ervan overtuigd dat er een verrader in de kleedkamer zat die de opstellingen lekte bij de pers. Dat heeft ex-Real Madrid doelman Jerzy Dudek onthuld in zijn boek.

Het betreft een wedstrijd waarin Real Madrid 1-1 gelijkspeelde tegen grote rivaal Barcelona. Mourinho kwam volgens Dudek rustig de kleedkamer binnen en sprak over een goed resultaat, maar gaf dan een scheldtirade van jewelste aan zijn spelers.

"4 uur geleden zet ik mijn televisie aan en wat zie ik? Onze opstelling is bekend! We wouden Barcelona verrassen door met Pepe op Messi te spelen, maar zij hebben hun volledig kunnen aanpassen aan onze speelstijl. Onze tegenstander wist heel onze tactiek omdat één van jullie een rat is!", zei de furieuze Portugees.

Ik word ziek van jullie

Volgens Dudek had de Portugees tranen in zijn ogen. "Mourinho zei dat hij voor elke speler door het vuur zou gaan, maar dat iemand een mes in zijn rug stak voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar", aldus Dudek. 

De ex-doelman zegt dat Mourinho vooral Esteban Granero, die volgens The Special One een goede relatie had met de pers, en 3 andere ervaren Real Madrid-spelers viseerde. "Ik word ziek van jullie. Ik zal niet rusten tot ik deze verrader gevonden heb", waren de woorden van de huidige Chelsea-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties