Vertonghen is niet bezig met transfer: "Geen sprake van dat ik wegga"

Martijn Goethals
| 0 reacties
Vertonghen is niet bezig met transfer: "Geen sprake van dat ik wegga"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Napoli zou Jan Vertonghen maar wat graag aantrekken, maar daar lijkt voorlopig niets van in huis te komen. Na afloop van de training bij de Rode Duivels liet hij verstaan dat er "geen sprake is dat hij weggaat".

Ondanks geruchten van een mogelijk vertrek naar Napoli, lijkt ‘Sterke Jan’ eerder geneigd om langer op White Hart Lane te blijven.  De 69-voudige Rode Duivel ligt nog zeker tot het einde van volgend seizoen onder contract in Londen. Maar de club heeft een optie om dat contract met twee jaar te verlengen.

"Ik denk wel dat ik blijf. Dat is een van die typische geruchten die elke zomer de ronde doet. Er is geen sprake van dat ik wegga."

Het is niet de bedoeling dat Wimmer mij vervangt

Toch was Vertonghen het afgelopen seizoen lang niet altijd zeker van een basisplaats. Bovendien trok Tottenham onlangs de Oostenrijker Kevin Wimmer van Köln aan, die net als Vertonghen centraal en links achterin kan postvatten. Maar de Rode Duivel maakt zich vooralsnog geen zorgen.

“Het is niet de bedoeling dat hij mij vervangt. De voorbije vijf, zes jaar heb ik veel verschillende jongens naast mij gehad. Dit seizoen was er eindelijk meer stabiliteit met ofwel Dier ofwel Fazio."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties