Essevee maakt werk van volgend seizoen: D'Ulivo en Steppe tekenen

Essevee maakt werk van volgend seizoen: D'Ulivo en Steppe tekenen
Foto: © SC

Zulte Waregem maakt werk van volgend seizoen. Het lepelde vandaag al Steve De Ridder binnen en officialiseerde ook de transfer van D'Ulivo en Steppe deze avond. Drie nieuwkomers zo alvast voor Essevee.

Doelman Kenny Steppe (26) tekende een verbintenis voor drie seizoenen en rechtsachter Cédric D’Ulivo (25) zette zijn krabbel onder een overeenkomst van twee seizoenen. Beide spelers kwamen vorig seizoen uit voor Waasland-Beveren.

"Ik wil er mijn steentje toe bijdragen om Essevee weer hoger te loodsen", is doelman Steppe duidelijk. "Ondanks een minder seizoen hebben ze telkens een goed parcours afgelegd de jongste jaren."

Essevee blijft stappen vooruit zetten

"Met de bouw van een nieuw oefencomplex en een vernieuwd Regenboogstadion blijft SV Zulte Waregem stappen vooruit zetten. Ik ben trots om vanaf deel uit te maken van die ambitie."

"Essevee straalt inderdaad een gezonde ambitie uit", geeft D’Ulivo dan weer aan op de webstek van Essevee. "Ik voetbal nu drie seizoenen in België en ik ken de club dus al een beetje. Hun manier van spelen, een voetballende oplossing zoeken, ligt me. Dit is een mooie volgende stap in mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties