United schiet onder Londense duiven, heuse topdoelmannencarrousel op komst

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
United schiet onder Londense duiven, heuse topdoelmannencarrousel op komst
Foto: © Photonews

Arsenal probeert al maandenlang om Petr Cech los te weken bij Chelsea. Ook Manchester United mengt zich nu in de strijd om de Tsjechische doelman. En ergens daartussen wordt ook nog de toekomst van David De Gea en Iker Casillas bepaald.

De handtekeningen zijn dan wel nog niet gezet, maar de komst van David De Gea naar Real Madrid staat ondertussen zo goed als vast. Met andere woorden: the Red Devils hebben Victor Valdés wel achter de hand, maar Louis van Gaal wil toch een extra doelman. 

En dus kijkt United volgens de Engelse media naar Petr Cech. De doelman mag weg op Stamford Bridge, maar Arsenal jaagt al maanden op zijn handtekening. José Mourinho spartelt ook nog een beetje tegen, maar the Special One kan zijn voormalige nummer één geen gunst weigeren. 

Heuse doelmannencarrousel

Arsène Wenger voelt de bui ondertussen hangen. De Franse oefenmeester van the Gunners wil niet zonder goalie achterblijven en vroeg onlangs het telefoonnummer van Iker Casillas. San Iker zal wellicht aan de kant worden geschoven bij de Koninklijke. Is Arsenal zijn volgende bestemming?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties