Droomduo De Camargo - Vossen? "Ik heb geen droomduo's"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Droomduo De Camargo - Vossen? "Ik heb geen droomduo's"
Foto: © Photonews

Bij Racing Genk hoopt men dat Igor De Camargo een dodelijk spitsenduo kan vormen met Jelle Vossen. De aanvaller zelf ziet de samenwerking absoluut zitten, al beklemtoont Peter Maes dat hij geen 'droomduo' heeft.

Robby Morren in Genk

De Camargo speelde al met Jelle Vossen samen bij de Rode Duivels en wil maar al te graag met hem de Genkse aanvalslinie vormen. “Ik ken Jelle een beetje. Hij heeft veel kwaliteiten en een pak ervaring. Het is niet evident om bij de nationale ploeg te geraken en hij heeft in Engeland gespeeld. Hij heeft bewezen dat hij het niveau aankan.”

“Het is aan Jelle om te beslissen of hij voor Genk wil spelen of niet. Ik wil natuurlijk graag met hem spelen want hij heeft de kwaliteiten, hij heeft scorend vermogen en kan dat extra brengen voor Genk", aldus De Camargo.

Ik kijk naar wat ik op het veld zie

Is dat dan jouw droomduo, Peter Maes? "Ik heb geen droomduo’s", reageert de coach. "Ik kijk naar wat ik op het veld zie en complimentariteit is heel belangriijk. Het is aan de spelers om rendement te halen in de spits en daar moet voor gewerkt worden."

"Ik ben er zeker van dat Igor met verschillende types samen kan spelen. Bij Standard speelde hij samen met Ezekiel, een speler met diepte en snelheid, maar in het verleden speelde Igor ook al samen met types die niet die snelheid hadden. In dat opzicht heeft Igor genoeg ervaring, hij kan zich perfect aanpassen aan situaties.”

De deur staat op een kier

Ondertussen blijft het bang afwachten op het antwoord van Jelle Vossen, al mag het duidelijk zijn dat men goede hoop heeft op een terugkeer van de spits.

“Jelle heeft rust gekregen tot volgende week. Dan gaat hij normaal mee op stage en gaan we zijn dossier verder bekijken", klinkt het bij De Conde.

"We hopen dat we op korte termijn duidelijkheid krijgen. Op dit moment staat de deur op een kier en de toekomst zal uitwijzen of die kier helemaal opengaat of niet.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties