Casillas-soap nadert ontknoping: de transfer, het afscheid en de opvolger

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Casillas-soap nadert ontknoping: de transfer, het afscheid en de opvolger
Foto: © photonews

De transfer van Iker Casillas is nog niet eens rond, maar het gaat al volop over zijn afscheid. Al lijkt de speler het niet echt eens met de plannen van de club.

Het vertrek van Iker Casillas: het is een soap die maar blijft aanslepen. Al lijkt het einde deze keer wel vast te staan: de aankondiging van een transfer naar Porto lijkt slechts een kwestie van tijd, maar intussen is San Iker wel nog van Real.

De Koninklijke hervatte vanmorgen de training. Een 300-tal fans bracht hulde aan Casillas. "Blijf, Iker", zo klonk het in de buurt van het stadion.

Afscheid

Over het afscheid lijken speler en club het niet eens te zijn. Real Madrid dacht volgens de pers aan een ceremonie, maar Casillas zelf wil het eerder bij een persconferentie houden. 

Een andere optie waar momenteel aan gedacht zou worden, is een galawedstrijd. Midden augustus zou Real Madrid het dan opnemen tegen Porto. Eerst moet de transfer natuurlijk nog rond geraken, want op dat vlak lijken er intussen wat complicaties.

Intussen is het ook nog de vraag wie de opvolger van de Real-legende moet worden. De Gea blijft bovenaan de lijst staan, maar de transferprijs een struikelblok. 

Nu duikt ook de naam van Espanyol-doelman Kiko Casilla steeds nadrukkelijker op. Zijn naam lijkt hij, met één letter verschil, alvast mee te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties