De saga gaat verder: Witsel nog lang niet naar Chelsea

De saga gaat verder: Witsel nog lang niet naar Chelsea
Foto: © Photonews

De transfersoap rond Axel Witsel leek gisteren een serieuze bocht te hebben genomen richting Stamford Bridge, vandaag zitten we een U-turn van 180 graden terug bij af. De saga is nog bijlange na niet gedaan.

Het is ondertussen al lang duidelijk dat Axel Witsel volgend seizoen niet langer voor Zenit St. Petersburg zal voetballen. De voormalige Rouche gaf al meermaals aan dat hij naar een grote competitie wil.

Ook de Russische grootmacht heeft zich bij zijn wens neergelegd. Maar dan moet de Rode Duivel natuurlijk wel nog een nieuwe ploeg vinden.

Geen prioriteit

AC Milan en Juventus lijken ondertussen uit de strijd. Gisteren was er dan het bericht van de RTBF dat Abramovich zich zelf ging moeien in Rusland om Witsel los te weken, maar HLN wil dat bericht nuanceren: de middenvelder is interessant, maar zeker geen prioriteit in Londen.

En zo blijft het verhaal rustig verder kabbelen. Iedereen ziet de meerwaarde van Witsel zeker in, maar niemand lijkt op dit moment echt te willen uitkomen en een bedrag op tafel gooien. Krijgt hoogstwaarschijnlijk nog een vervolg ...


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties