Simons gelooft heilig: "De kans is zeer groot dat Club de titel pakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Simons gelooft heilig: "De kans is zeer groot dat Club de titel pakt"
Foto: © Photonews

Nee, onze plaat blijft niet hangen. Maar Club Brugge begint morgen op het veld van STVV de zoektocht naar de langverwachte titel. Timmy Simons heeft er alleszins een goed oog in. "De kans is groot dat we de titel pakken."

En Timmy Simons weet waarover hij spreekt. De aanvoerder van Club Brugge jaagt - na twee stuks in België en drie stuks met PSV in Nederland - op zijn zesde kampioenschap. 

"We zijn als team opnieuw rijper geworden", aldus Simons in Het Laatste Nieuws. "Het bestuur is erin geslaagd om de groep zo goed als samen te houden én ook nog eens gevoelig te versterken."

Ik sloot het seizoen ontgoocheld af. We misten de kers op de taart, hé

Toch zwakt de voormalige Rode Duivel zijn woorden af. "Het is altijd afwachten in de titelstrijd. Er zijn uitdagers genoeg en het is onze ambitie om op drie fronten mee te strijden. Met deze kern moet dat lukken. Ik kan me niet voorstellen dat ik stop zonder nog een titel."

Club verloor vorig seizoen de titel door het loodzware programma. Al was er natuurlijk wel de Beker van België. "Dat is geen troostprijs, maar toch was ik enorm ontgoocheld. Het gevoel is veranderd. We hebben de kers op de taart gemist, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties