Verhulst kind van de rekening bij Lokeren: "Dit is belachelijk"

Verhulst kind van de rekening bij Lokeren: "Dit is belachelijk"
Foto: © photonews

Opmerkelijk bij Sporting Lokeren: vanavond geen Davino Verhulst onder de lat. Hij is het kind van de rekening na de 1 op 6. "Belachelijk", aldus de doelman zelf. Het moet gezegd: we zagen hem niet eens zo slecht keepen.

Lokeren heeft er na een uitnederlaag in Zulte Waregem en een gelijkspelletje thuis tegen Charleroi geen al te beste start op zitten. Voorzitter Lambrecht was ontevreden en wilde meer dan 1 op 6.

Maar toch: Peeters ging voor rust en kalmte en had geen zin om al te snel op zijn paard gezet te worden. Nergens voor nodig ook. Maar dat uitgerekend hij vervolgens kiest voor een revolte ...

Dit kan en mag ik niet aanvaarden

Davino Verhulst zal namelijk niet onder de lat plaatsnemen vanavond in Kortrijk. "Ze schuiven die 1 op 6 in mijn schoenen. Te veel goals tegen? Ik geef me niet gewonnen, maar dit kan en mag ik niet aanvaarden", is Verhulst furieus in Het Laatste Nieuws.

"Ik voelde me altijd gewaardeerd in Lokeren en had het hier prima naar mijn zin. Tot nu. Ik ben echt razend", stak hij zijn woede niet onder stoelen of banken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties