Club-fans kijken uit naar United: "We wilden tegen topclubs voetballen, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Club-fans kijken uit naar United: "We wilden tegen topclubs voetballen, hé"
Foto: © Photonews

Zaten de blauw-zwarte kopjes afgelopen zondag al bij de trip naar Manchester United? Eén ding is zeker: Club Brugge was na de rust nergens op Mambourg. Maar toch: Olympia is dolblij met de Europese loting. "Remember Milaan", klonk het bij enkele fans.

Door Cédric De Volder

Nog exact een weekje, volgende week dinsdag dus. Dan maakt Club Brugge de intrede in The Theatre of Dreams. Voor velen een natte droom, terwijl anderen echt wel geloven in een stunt op Old Trafford. 

Afgelopen zondag baanden we ons een weg richting perszaal op Mambourg. Maar zo'n loting tegen the Red Devils is reden genoeg om even halt te houden bij de bezoekende fans. 

"In voetbal is er altijd een kans", klinkt het bij Davy uit Westkerke. "Manchester United moet de confrontatie dan wel altijd winnen, maar het was bij hen vorig seizoen ook niet altijd even denderend, hé. Ze spelen voorronde met een reden." (knipoogt)

Met andere woorden: Davy gelooft in het idee dat Manchester United binnenkort de boeken neerlegt. "Als we verliezen van Club Brugge stoppen we er beter mee", was de reactie bij enkele United-fans na de loting nog. 

Club Brugge wil Champions League spelen om tegen wereldploegen te voetballen. Voilà, bij deze!

Dat zal natuurlijk nooit gebeuren, maar toch. "Club Brugge wil Champions League spelen om tegen wereldploegen te voetballen", horen we bij Karel. "Voilà, bij deze!"

Nog eentje? "Remember Milaan 2003", hoorden we ook een paar keer. Jawel, in die editie van de Champions League bezorgde Andres Mendoza blauw-zwart met een pareltje de overwinning op San Siro. Stel je maar eens voor: Manchester 2015...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties