Reactie Lierse en Cercle zien er de lol wel van in: "We hebben toch drie minuten gedomineerd!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Lierse en Cercle zien er de lol wel van in: "We hebben toch drie minuten gedomineerd!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zagen gisteren amper drie minuten voetbal op Het Lisp. Nu ja, voetbal? Het was op het doorregende terrein simpelweg niet mogelijk om de bal rond te laten gaan. Het begrip voor de afgelasting was dan ook alomtegenwoordig. En sommigen konden er echt wel om lachen.

Cédric De Volder in Lier

Christophe Delacour besliste na drie minuten - vlak nadat Fred Vanderbiest onbegrijpend van de bank sprong - om de kleedkamers opnieuw op te zoeken. Een tiental minuten later weerklonk het laatste fluitsignaal al in Lier. 

De coaches hadden alvast begrip voor de beslissing. "Het was de enige juiste beslissing", vertelt Vanderbiest. "Het is niet normaal om in een onweer te voetballen. Al was het lang wachten op duidelijkheid. Jammer? Cercle was op zo'n veld misschien in het voordeel." (knipoogt)

"Ik moet de beslissingen van de coach niet in vraag stellen", klonk het bij Lierse-coach Younes Zerdouk. "Fred heeft gelijk. Zo'n veld is niet goed voor onze speelstijl. Al begonnen we goed aan de wedstrijd. (lacht) We hebben drie minuten gedomineerd!"

Yes, weeral de nul!

Faris Haroun en Jorn Brondeel zagen de grap er uiteindelijk wel van in. "Ik ben nochtans niet zo slecht in waterpolo", klonk het bij de voormalige Rode Duivel. "Nee, eventjes serieus. Je kon de bal eigenlijk enkel wegtrappen. De scheidsrechter nam de juiste beslissing."

Hilarisch waren dan weer de woorden van de Lierse-doelman bij het opzoeken van de kleedkamer. "Yes! Weeral de nul!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties