Zelfs Simons is nog onder de indruk van United: "Het shirt van Marouane zou leuk zijn"

Zelfs Simons is nog onder de indruk van United: "Het shirt van Marouane zou leuk zijn"
Foto: © Photonews

Er staan vandaag dan wel nog enkele wedstrijden op het programma in de Jupiler Pro League, maar bij Club Brugge is alles en iedereen al bezig met de trip naar Manchester United. Zelfs Timmy Simons geeft toe nog onder de indruk te zijn van Old Trafford.

Cédric De Volder in Brugge

"We hebben met de overwinning tegen KV Kortrijk alvast vertrouwen getankt voor de wedstrijd in Manchester", begint de aanvoerder van Club Brugge. "Maar het spel was niet goed. Het wordt andere koek op Old Trafford."

Het woord is eruit: Old Trafford. Kan zo'n tempel de ancien van blauw-zwart nog verrassen? "Het is natuurlijk een prachtig stadion en het is leuk om daar te spelen."

Onze kansen? Ik ben niet zo goed in schatten

"Maar langs de andere kant. Vorig seizoen hebben we al bewezen goed om te kunnen met zo'n situaties. Ik herinner me nog de wedstrijd bij Besiktas. Dat was daar een hel, hé."

Het is echter duidelijk: Club trekt als absolute underdog naar Groot-Brittannië. "Hoe groot ik onze kansen inschat tegen Manchester United?", vraagt Simons zich af. "Ik ben niet zo goed in schatten."

"Ik heb overigens nog een pak shirtjes liggen van vroeger", besluit Simons. "Maar de laatste jaren ben ik minder gaan wisselen. Al zou het truitje van Marouane Fellaini wel leuk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties