Reactie Preud'homme geeft foutje toe: "Maar je moet solliciteren als je de coach wil zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 73 reacties
Preud'homme geeft foutje toe: "Maar je moet solliciteren als je de coach wil zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging gisteren met 3-1-onderuit op Old Trafford. Na de vroege goal van Victor Vazquez kwam blauw-zwart amper nog in de buurt van Sergio Romero. En net daarom was het enorm vreemd dat Tom De Sutter op de bank bleef zitten. Al geeft Michel Preud'homme zijn foute keuze wel enigszins toe.

Cédric De Volder in Manchester

Tom De Sutter is rond met het Turkse Bursaspor, maar de aanvaller blijft tot na de dubbele confrontatie met Manchester United op post bij Club Brugge.

Michel Preud'homme liet eerder optekenen dat hij hem nog zal gebruiken, maar koos gisteren toch voor Obbi Oulare als vervanger van de moegestreden Abdoulay Diaby.

En jawel, dat is vreemd te noemen. Oulare heeft niet alleen de ervaring niet om op te tornen tegen de defensie van Manchester United, maar de 19-jarige spits speelde afgelopen vrijdag tegen KV Kortrijk ook al niet zijn beste wedstrijd.

Met andere woorden: speelt De Sutter niet door zijn nakende transfer? "Je moet solliciteren bij Club Brugge als je de coach wil zijn", sneert Preud'homme. 

Ik koos voor Obbi, maar dat was geen goede beslissing

"We weten dat we zonder De Sutter voort moeten", geeft de Luikenaar toch nog een beetje tekst en uitleg. "Daarom koos ik voor Obbi. Maar jammer genoeg was dat geen goede beslissing van mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties