Eden Hazard: "Dat is nu mijn uitdaging"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Eden Hazard: "Dat is nu mijn uitdaging"
Foto: © SC

Eden Hazard kon dit seizoen nog geen potten breken. Mede daardoor miste Chelsea zijn start volledig, en de Rode Duivel beseft dat het een pak beter moet.

"Natuurlijk moeten we veranderen, we hebben amper één punt. We moeten ons spel, ons voetbal spelen. We moeten meer scoren en uitstekend verdedigen. Iedereen moet beter worden", aldus Hazard tegenover Sky Sports

Dat het moeilijk gaat, verbaast de nummer 10 van Chelsea niet helemaal. "De coach zei ons 'je zal zien dat volgend seizoen zwaar wordt'. Het is nu de derde match en we als we op het einde bovenaan willen staan, zullen we wedstrijden moeten beginnen winnen."

Deze week rondde Chelsea de komst van Pedro af. Hazard kijkt alvast uit naar het samenspel met zijn nieuwe ploegmaat. "Hij is erg goed en snel, ik wil graag met hem spelen. Als je voor Chelsea voetbalt, wil je met grote spelers samenspelen."

"Ik ben jong, ik wil nog leren, ik wil een van de besten zijn en ik leer van de besten. Als je voetbalt, is scoren het belangrijkste. Dat is nu mijn uitdaging. Als ik kan probeer ik elke wedstrijd te scoren, maar dat is niet makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties