Festival-Tannane: vier doelpunten in één helft (met beelden)

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Oussama Tannane is momenteel hot in de Nederlandse Eredivisie. Vorig weekend gingen de beelden van zijn doelpunt tegen NEC al de wereld rond, maar wat hij op het veld van Cambuur deed, was nóg straffer.

Eerst even terug naar vorige week. De heerlijke vrije trap waarmee hij scoorde deed denken aan de goals waar Juninho een patent op had.

Dat Tannane het doel wel bijzonder goed weet staan dezer dagen, dat mocht Cambuur ondervinden. In één helft scoorde de Marokkaan liefst vier keer in Leeuwarden. Links, rechts, van dichtbij of vanop afstand: het lukte allemaal voor de man in vorm.

In de tweede helft liet de aanvaller het scoren aan zijn ploegmaats. Ook Weghorst en Bruns zagen hun naam op het scorebord verschijnen. En Cambuur? Dat kon toch ook één keer Bram Castro kloppen. Ogbeche maakte net voor de 1-6 het enige doelpunt voor de thuisploeg.