Daarom stond Logan Bailly (verrassend) in doel bij Celtic

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Daarom stond Logan Bailly (verrassend) in doel bij Celtic
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly maakte afgelopen weekend zijn debuut voor Celtic. Mooi voor onze landgenoot, maar ook opmerkelijk… Zeker aangezien eerste doelman Craig Gordon gewoon fit was.

Door Timothy Collard

Omdat Celtic zich dezer dagen vooral toelegt op het bereiken van de groepsfase in de Champions League opteerde trainer Ronny Deila ervoor om enkele van zijn sterkhouders te laten rusten.

The Bhoys in Green speelden een zware en vermoeiende match tegen Malmö FF en dinsdagavond staat de return in Zweden al op het programma. En daarom kregen sterkhouders als Boyata en ook Gordon rust.

Geen risico nemen met eerste doelman

“Meer zat daar eigenlijk niet achter” verzekerde een Britse journalist die het Schotse voetbal op de voet volgt aan Voetbalkrant.com. “Deila wilde met Gordon geen risico nemen met het oog op de belangrijke match in de play-offs van de Champions League.”

Dinsdagavond, en bij uitbreiding wellicht ook komend weekend, moet Bailly dus wellicht opnieuw plaatsnemen op de bank. Maar als Celtic zich weet te plaatsten voor de poules van het kampioenenbal, dan mag Bailly later dit seizoen mogelijk wat meer opdraven in de Schotse competitie/beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties