UPDATE: Club Brugge heeft Meunier én Gedoz terug: "Die jongens hadden vorig seizoen hun aandeel!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
UPDATE: Club Brugge heeft Meunier én Gedoz terug: "Die jongens hadden vorig seizoen hun aandeel!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier zit verrassend genoeg in de selectie voor de wedstrijd tegen Manchester United. De rechtsback maakt zo zijn rentree na maanden blessureleed. Ook Felipe Gedoz ziet licht aan het einde van de (revalidatie)tunnel.

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier blesseerde zich in juni - op stage met de Rode Duivels in Heist - aan de knie. Het verdict was meteen enorm zwaar: minstens drie maanden revalidatie. Gisteren hervatte hij de groepstraining en de Luxemburger maakt meteen deel uit van de wedstrijdselectie van Michel Preud'homme.

"Het klopt dat Thomas in de wedstrijdkern van twintig spelers zit voor de wedstrijd tegen Manchester United", geeft Michel Preud'homme een woordje uitleg. "Ik beslis morgen of hij ook effectief op het wedstrijdblad zal staan. De spiermassa is nog niet wat het moet zijn."

De Sutter krijgt sowieso minuten

"Maar hij is één van die jongens die vorig seizoen een groot aandeel hadden in het mooie Europese parcours", legt de Luikenaar de waarde van Meunier uit. "Dat is overigens ook het geval bij Tom De Sutter. Vorige week leek het me logisch om Obbi Oulare te laten spelen, maar morgen krijgt Tom sowieso minuten."

Nog een leuk extraatje: ook Felipe Gedoz staat opnieuw op het trainingsveld na maanden blessuretijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties