STVV is het wachten meer dan beu en geeft speler nog vijf dagen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
STVV is het wachten meer dan beu en geeft speler nog vijf dagen
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Niet dat STVV hem écht mist op dit moment, maar op Stayen zitten ze wel verveeld met de zaak. Hilaire Momi is ook nadat de competitie al vijf speeldagen ver is, nog steeds niet terug in het land. De promovendus stelde de speler nu voor een ultimatum.

Voor wie niet helemaal op de hoogte is, schetsen we even de situatie. Na afloop van het vorige seizoen, waarin Momi met 12 goals een mooi aandeel had in de promotie van STVV, trok de speler op vakantie naar Afrika.

Voor 31 augustus in België of einde verhaal

Maar de 25-jarige spits uit de Centraal-Afrikaanse Republiek zit nu al maanden vast – zonder visum – in Kameroen. Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat Momi gewoon niet meer voor STVV zal uitkomen.

De Limburgse club stelde de spits voor een ultimatum. Hij moet zich voor 31 augustus aanmelden op de club. Slaagt hij daar niet in, dan rekent trainer Yannick Ferrera niet meer op hem. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Meteen nieuwe spits?

Mogelijk haalt Sint-Truiden meteen een vervanger voor Momi in huis. De Fransman Mickaël Antoine-Curier (32) trainde mee met de kern. Hij zou alvast een goede indruk hebben gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties