Dewaest legt uit: "Had ik dat geweten, had ik het nooit gezegd"

Dewaest legt uit: "Had ik dat geweten, had ik het nooit gezegd"
Foto: © photonews

Sébastien Dewaest maakte een opmerkelijke transfer. Op vrijdag liet hij nog weten dat Genk geen stap vooruit zou zijn, maandag tekende hij bij... Genk. Daar wou hij nu toch wat uitleg over geven.

"Op vrijdag verneem ik dat er enkele clubs interesse hebben en ik kom met mijn makelaar overeen om daar 's maandags dieper op in te gaan want in het weekend spelen we tegen Brugge en ik wil gefocust blijven", vertelt hij in S/V Magazine.

"Ik speel een heel goeie match en word naar de pers gestuurd. Zij vertellen me dat ze weet hebben van de interesse van Genk, maar ik weet op dat moment niet eens of Genk echt gepolst had. Toen heb ik dus gezegd wat ik gezegd heb, dat het geen stap vooruit zou zijn."

"In de vipruimte vertelt mijn makelaar me dan dat ze dag erop komen onderhandelen. Had hij me dat eerder gezegd, dan zou ik nooit die vergelijking gemaakt hebben. Of dan had ik niet gevraagd om me naar de 'mixed zone' te sturen. Ik begrijp dan ook dat de fans van Charleroi zich gepakt voelen, dat ze de indruk hebben dat ik met hen gesold heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties