Reactie Spaenhoven sakkert na puntenverlies: "Verdedigers op flanellen benen, …"

Spaenhoven sakkert na puntenverlies: "Verdedigers op flanellen benen, …"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk verloor voor het eerst dit seizoen punten in eigen huis. Tegen Berchem Sport raakte het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Trainer Spaenhoven zag zijn team geen al te beste wedstrijd spelen: "Ik keek het met lede ogen aan."

Aernout Van Lindt in Antwerpen

“Over het resultaat ben ik teleurgesteld, maar over de manier waarop des te meer. De vrije man zoeken? Balcirculatie? Neen, het was niet zoals de vorige wedstrijden”, was Spaenhoven eerlijk in zijn analyse na de wedstrijd.

“Iedereen probeert een blok tegen ons te zetten, maar niet elke ploeg voert het even goed uit. Te veel spelers waren vandaag onder hun niveau. De beste man bij ons? De keeper, dat zegt genoeg denk ik.”

Geen gouden wissels

In alle linies was er wel iets om over te klagen: “De verdediging stond op flanellen benen te spelen, het middenveld had geen ideeën en in de aanval kwamen er te weinig kansen om echt gevaarlijk te zijn.”

‘In de tweede helft heb ik het met lede ogen zitten aankijken”, schuwde hij de kritiek niet. “En ook van invallers verwacht ik dat ze tonen dat ze willen spelen. Het waren deze keer geen gouden wissels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties