Steven Martens komt terug op periode bij KBVB: "Ik herinvesteerde, nu wil men het spaarboekje aandikken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Steven Martens komt terug op periode bij KBVB: "Ik herinvesteerde, nu wil men het spaarboekje aandikken"
Foto: © SC

Het is inmiddels zeven maanden geleden dat Steven Martens opstapte als CEO van de Belgische voetbalbond (KBVB). Nu doorbrak Martens eindelijk het stilzwijgen en kwam hij terug op zijn periode bij de bond.

Martens geeft toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar stelt zich meteen ook vragen bij het huidige beleid. “Ik heb fouten gemaakt, maar wat stellen die voor in het grote verhaal? Wees gerust, ik voerde een gezond beleid”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Wij voerden een investeringsbeleid, nu is het een spaarkasbeleid. Zo reageren veel traditionele vzw’s. Hun CEO’s hebben de ambitie, eenmaal ze hun mandaat neerleggen, dat de kas vol is. Ik heb altijd gewild dat er genoég in kas was om de winkel beter te laten draaien.”

"De KBVB is de afgelopen vier jaar alleen maar sterker geworden"

“En dat is gelukt: de KBVB is de afgelopen vier jaar alleen maar sterker geworden. Ik herinvesteerde, nu wil men het spaarboekje aandikken. Ik vrees dat je hiermee niet aan langetermijnpolitiek doet. Zo krijg je geen nieuwe klanten en boor je geen nieuwe projecten aan. Alles blijft bij het oude.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties