Reactie Peeters over dramatische invaller: "Op training was hij echt scherp"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Peeters over dramatische invaller: "Op training was hij echt scherp"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters probeerde bij een 1-2 achterstand de wedstrijd te kantelen met een wissel aan de rust. Helaas bleek Enoh niet de juiste man om dat te doen. De rechtsbuiten speelde dramatisch en bracht zijn coach in verlegenheid.

Sander De Graeve in Lokeren

Bolbat, iemand die al mooie dingen liet zien, bleef op de bank. Waarom Peeters voor Enoh koos, legt hij zelf uit. "Enoh was heel scherp aan het trainen deze week, maar stond tijdens zijn invalbeurt te trillen op z'n benen. De supporters zijn nerveus en de spelers ook."

"We moeten die jongen wat beschermen, want hij heeft de kwaliteiten wel. Alleen viel hij dramatisch in vandaag. Ik vond het achteraf spijtig dat ik hem ingebracht heb." Het wil maar niet lukken voor Lokeren. Nadat de déclic er leek te komen tegen Standard, verloor het opnieuw.

"Ik denk dat Moeskroen geen kansen gehad heeft en toch winnen ze hier. Elke match die we al speelden was een dubbeltje op z'n kant en vandaag viel het niet goed voor ons." Vooral het gebrek aan kansen was opvallend.

"We hebben een gebrek aan creativiteit, normaal gezien verwachten we dat van Patosi. We twijfelden om Starzynski te brengen, maar kozen er uiteindelijk voor om Patosi op de tien te zetten. Het centrum zat echter helemaal dicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties