'Cristiano Ronaldo vertrekt volgende zomer bij Real Madrid, 2 topclubs liggen op de loer'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
'Cristiano Ronaldo vertrekt volgende zomer bij Real Madrid, 2 topclubs liggen op de loer'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal wel nooit ophouden zeker? Nu en dan wordt Cristiano Ronaldio in verband gebracht met een terugkeer naar de oude stal en ook nu is het weer van dattum. Volgens sommige Engelse bronnen zou Manchester United nog maar eens een poging wagen om zijn voormalige vedette terug te halen.

Engelse media melden dat Ronaldo aan Real Madrid te kennen heeft gegeven dat hij na zeven jaar toe is aan een nieuwe uitdaging. Dit seizoen zou de Portugese doelpuntenmachine nog uitdoen, maar komende zomer zou hij dan toch ‘ribbedebie’ zijn.

Waar CR7 naar toe trekt? Dat is nog de vraag… Al zou Manchester United Ronaldo graag opnieuw verwelkomen op Old Trafford. De Engelse recordkampioen heeft naar verluidt 100 miljoen euro veil voor Ronaldo, maar Real Madrid zou minstens 125 miljoen willen opstrijken.

Of toch maar PSG?

En als Real en United er straks niet meteen uit geraken? Dan is er nog altijd Paris Saint-Germain dat op de loer ligt. De Franse topclub droomt al een tijdje van Ronaldo en zou bij een eventuele transfer maar liefst 150 miljoen euro willen overmaken op de bankrekening van De Koninklijke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties