Slachtoffer Nainggolan ligt zes maanden in de lappenmand, Barça blijft hopen op Turan
Redactie
| 8 reacties

Rafinha Alcantara ligt zes maanden in de lappenmand na tackle Radja Nainggolan

Slachtoffer Nainggolan ligt zes maanden in de lappenmand, Barça blijft hopen op Turan
Foto: © photonews

Rafinha Alcantara kan aan zijn revalidatie beginnen. De Braziliaanse middenvelder van FC Barcelona is succesvol geopereerd aan de knie. Het slachtoffer van Radja Nainggolan zal wel een hele poos in de lappenmand liggen.

Zo schat Barça de afwezigheid van Rafinha in totaal op zo’n zes maanden. Als alles naar wens verloopt, dan bestaat de kans dat de 22-jarige middenvelder dit seizoen alsnog in actie komt voor de Blaugrana.

Rafinha hield de een gescheurd ligament aan de rechterknie over aan een wilde tackle van Radja Nainggolan in de Champions League-match van vorige week tussen Barcelona en AS Roma. Nainggolan kwam toen weg met geel, maar excuseerde zich wel al bij Rafinha.

Speelt Turan zo sneller dan verwacht?

Barcelona liet overigens al weten dat het aan de Spaanse bond heeft gevraagd om een ‘medische joker’ te mogen inzetten omwille van de blessure van Rafinha. Het Spaanse reglement zegt dat een club een vervanger mag halen als een speler minstens vijf maanden out is.

En zo hoopt Barça, dat nog steeds een transferverbod heeft tot januari, al sneller gebruik te kunnen maken van de diensten van Arda Turan. De Turk kwam deze zomer over van Atlético Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties