Antwerp kan vanavond leidersplaats pakken: "Maar weet niet of overwinning in Beker een opsteker is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Antwerp kan vanavond leidersplaats pakken: "Maar weet niet of overwinning in Beker een opsteker is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC is nog aan het vieren na de overwinning in de Beker van België bij KV Oostende, maar vanavond staat er alweer een klepper op het programma. Maxime Biset wil de leidersplaats pakken op de Bosuil, maar David Gevaert houdt de voetjes stevig op de grond.

Door Cédric De Volder

"Het kan een droomweek worden." Maxime Biset windt er geen doekjes om. The Great Old verraste vriend en vijand door vrij gemakkelijk de maat te nemen van KV Oostende. Vanavond staat de topper tegen AFC Tubize op het menu.

"Maar dan moeten we sowieso winnen van de leider", gaat de verdediger verder. "We zijn goed begonnen aan de week, maar dat is niet voldoende. De mooie overwinning in de Beker van België zou uitgewist zijn als we het vanavond laten afweten."

Mooie overwinning in Beker uitgewist als we het vanavond laten afweten

Maxime Biset

David Gevaert wil eerst en vooral dat de voetjes stevig op de grond blijven staan. In het verleden ging Antwerp wel eens veel te vroeg zweven, maar de coach wil er persoonlijk voor zorgen dat zoiets niet zal gebeuren.

Knop omdraaien

"Ik weet eigenlijk niet of de overwinning in de Beker zo'n opsteker is met het oog op de topper van zaterdag", verrast de coach. "De spelers genieten misschien een beetje te veel. En daarom zal de wedstrijd tegen Tubize moeilijker zijn. De knop moet omgedraaid worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties