Gent-voorzitter ambitieus: "We kunnen rol spelen in deze groep en zullen niet afgaan"

Gent-voorzitter ambitieus: "We kunnen rol spelen in deze groep en zullen niet afgaan"
Foto: © SC

KAA Gent is maandagmorgen vertrokken naar Rusland, waar het dinsdagavond Zenit Sint-Petersburg zal bekampen. Voorzitter Ivan De Witte toonde zich alvast trots én ambitieus vlak voor het vertrek van de kampioen.

“Wij zijn heel erg blij en fier dat we dit (een Europese uitmatch, nvdr.) mogen meemaken. We zijn al eens in deze luchthaven geweest, maar dat was dan voor een wedstrijd in de Europa League of nog langer geleden voor een match in de Intertoto Cup.”

Nu gaat het wel om de vetpotten van de Champions League. “Je voelt aan alles dat dit natuurlijk een ander niveau is, hé.”

"Wij horen zeker thuis in de Champions League"

Ivan De Witte

“Of we thuishoren in deze Champions League? De bijzondere match tegen Lyon heeft ons gesterkt in het vertrouwen dat we een rol kunnen spelen in onze groep en niet zullen afgaan. Wij horen zeker thuis in deze competitie.”

“Ik hoor veel mensen zeggen dat wij vorig jaar de titel hebben gepakt omdat de andere titelkandidaten het hebben laten afweten. Maar dat is niet correct. Wij hebben op basis van onze kwaliteiten en de kwaliteit van ons spel de titel gepakt”, besluit de voorzitter van de Buffalo’s.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties