Villas Boas op zijn hoede: "Het is bijna alsof Gent met vier aanvallers speelt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Villas Boas op zijn hoede: "Het is bijna alsof Gent met vier aanvallers speelt"
Foto: © SC

Zenit is uitstekend begonnen aan de CL-campagne, maar in de competitie loopt het wat minder vlot. In de aanloop naar de wedstrijd tegen AA Gent zijn er dan ook wat twijfels. Villas Boas heeft vertrouwen in zijn ploeg, maar is ook op zijn hoede voor de tegenstander.

De coach heeft het volste vertrouwen in zijn aanval en bevestigt alvast dat Hulk 100% fit is. Zenit zit echter ook met een doelmannenprobleem. Daar is Villas Boas nog niet uit. Lodygin zag er de laatste weken niet te best uit en het is dan ook mogelijk dat Kerzhakov of Malafeev de voorkeur krijgt.

Wat denkt de Portugees over AA Gent? "Het belangrijkste is hun teamspirit. Ze spelen compact en geven elke wedstrijd alles, die teamdiscipline maakt hen zo sterk." Als hij toch spelers moet noemen, dan komen de namen van Simon, Neto en Depoitre naar voren. 

Mix van jeugd en ervaring

Hij is op zijn hoede voor Gent. "Met hun aanvalskracht vanop de flanken is het bijna alsof ze met vier aanvallers spelen. Ze hebben een mix van jeugd en ervaring en het zal een  erg moeilijke wedstrijd worden."

Villas Boas krijgt ook een vraag over een mogelijk incident met Anyukov na de wedstrijd tegen Spartak. Er zou een conflict geweest zijn in de kleedkamer. "Dat is absolute nonsens. Heb jij de ervaring van een journalist om zo'n verhalen te geloven?", zo gaf hij de vraagsteller er flink van langs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties