Reactie Matton leverde bijna een punt op: "Honderdste goal? Dat kan me niks schelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Matton leverde bijna een punt op: "Honderdste goal? Dat kan me niks schelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Gentse hoop op een punt of meer bij Zenit, werd dankzij de mooie goal van Thomas Matton bijna werkelijkheid. Hij liet met zijn goal overigens een mijlpaal optekenen.

Sander De Graeve in Sint-Petersburg

"Het was opnieuw een sterke actie van Sven Kums, die een goeie voorzet geeft. Het was een mooie goal", aldus Matton die de honderdste goal van een Belgische club in de Champions League op zijn naam mocht schrijven met een knap gekruist schot.

"Dat kan me echt niet schelen", aldus Matton. "Het doet er niet toe." De middenvelder was net als de andere spelers erg teleurgesteld. "We domineerden de partij. Zelfs na de 1-1 hadden we het meeste balbezit."

Dit was Real Madrid niet, hé

"Jammer genoeg verloren we bij de 2-1 even de controle. Het was hun bedoeling om er op de counter snel uit te komen. Als ze er eens uit kwamen, was het wel steeds gevaarlijk. Kortom: we zijn ontgoocheld."

"We waren gekomen om ons spel te spelen. Het is ook geen Real Madrid, hé, dit Zenit. De coach had ons daarvan bewust gemaakt en we mogen trots zijn dat we dit kunnen brengen hebben", sloot Matton af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties